Asam Pedas Hajah Rahmah Bukit Katil Melaka

1 comments
Assalamualaikum...

Kemarin wa berkesempatan ke Melaka atas urusan kerja...

Sempat bos wa minta bawa port makan Hajah Rahmah Bukit Katil..

Lu bayangkan, kalau bos wa tanya port makan Hjh Rahmah wa tak tau..?

Kompom jatuh martabat wa sebagai food blogger ahahahahaha..

Wa memang selalu dapat cadangan untuk terjah kawasan ni... Tapi biasalah.. Kalau wa lalu sana time lunch hour memang pack bang...

So, memang wa setakat lalu jer la... Wa kalau pergi sorang or dengan kengkawan memang wa terjah... Banyak kali lalu wa memang bawa family, agak padat pada wa untuk mencari makan & seating dalam satu masa...

Selesai je arrive depan kedai Hjh Rahmah, wa tanya boss wa. "Betul ke bos kedai ni? "

Ha!! Betul.. Pandai pun NIZAM.. Mak ai... Bangga kejap wa.. Malu la beb kedai makan MELAKA wa tak tau kedai.. HAahahahahaha...

Nak-nak kalau terjah RESTORAN ASAM PEDAS SEDAP MELAKA wa tak tau.

Menu sini, lu turun.. Lu hajatkan siap-siap nak makan asam pedas... Pasal menu UTAMA kedai Hj Rahmah Asam Pedas Sedap Melaka.

Wa tak pasti mana satu 'tokey' kedai Hjh Rahmah.. Pasal wa pergi tak perasan 'hjh' kawasan casier.. Heheehehehe..

So, menu makanan wa...

Asam Pedas Jenahak.
Nasi Putih
Kobis masak lemak..
Ketam Goreng
Udang Goreng


Boss Wa yang payong menu lunch




If you like this post, please share it!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

1 Response to Asam Pedas Hajah Rahmah Bukit Katil Melaka

Post a Comment